Accent Prime Stockholm

ACCENT PRIME

Kroppskonturering och huduppstramning

Accent Prime är en enhet som ger icke-kirurgisk huduppstramning och fettreducerande behandling med kombinationen av radiofrekvens och ultraljud för att förbättra kroppens form och konturer utan stillestånd eller biverkningar. Den förstör och eliminerar fettceller selektivt samtidigt som den stramar upp huden. För optimal resultat rekommenderar vi att kombinera med vår muskeluppbyggnads behandling, Cmslim.

Ansiktskonturering och huduppstramning

Förbättra ansiktets form och konturer utan stillestånd eller biverkningar. Den förstör och eliminerar selektivt fettceller samtidigt som den stramar upp huden och bygger nytt kollagen samtidigt som den förbättrar uppkomsten av rynkor, fina linjer och ojämn hudton. Minskar fett under hakan och toner och stramar upp huden på halsen och ansiktet.

FÖRDELAR MED ACCENT PRIME
  • Minskning av celluliter
  • Kroppskonturering
  • Huduppstramning
  • Ytliga pigmentJämn hudJämn hud, fasta konturer, och lyster, allt det med en behandling Accent Prime. Accent Prime använder sig av microplasma RF teknik för att jämna ut och förbättra hudens ton. Med behandlingen kan man även minska hudbristningar, ytliga pigment och sakta ner hudens åldringsprocess.

Vi är glada över att kunna erbjuda en rad avancerade Accent Prime-behandlingar på vår klinik i Hornstull. Kontakta oss om du har frågor eller boka online nu!

PRISER

Behandlingar

Accent Prime

1500 kr

30 min

VANLIGASTE FRÅGORNA

Vad händer under behandlingen?

En behandlingssond appliceras på målområdet i cirkulära rörelser mot huden. Värmeenergi får huden att strama upp och reparera och stimulerar produktionen av kollagen.

Gör behandlingen ont?

Många upplever mindre obehag och vissa jämför med att få en varm stenmassage.

Hur länge pågår en Accent prime behandling?

Det beror på upplägget av din skräddarsydda behandlingskur men i genomsnitt mellan 20-45 min.

Hur många behandlingar behöver man?

För optimala resultat 6-8 behandlingar, beroende på vilket resultat man vill upnnå.

FÖRE/EFTER BILDER ACCENT PRIME