Emslim Cmslim Stockholm

EMSLIM CMSLIM

MED EMSLIM KAN DU NÅ DIN DRÖMKROPP UTAN ATT LYFTA ETT FINGER!

Emslim Cmslim är en maskin som levererar en elektromagnets våg (HI-EMT) som kontinuerligt expanderar och drar samman musklerna. Den kan jämföras med träning där man omformar inre strukturen av muskeln som sedan ökar tillväxten och därefter producerar nya kedjor av muskelfibrer. Förutom att Emslim bygger muskler så bränner den även fett. Denna form av träning kallas för EM-träning!

SÅ FUNGERAR EMSLIM/CMSLIM

Två applikatorer appliceras på muskler, lår och rumpa som orsakar intensiva elektromagnetiska strålar och därför framkallar ofrivilliga muskelsammandragningar. Muskelsammandragningarna triggar igång fettyror och bryter ner fettdepåer därefter ökar muskeltonen samt styrkan. Det kan jämföras med vad som händer när man tränar, träningen stimulerar, reparerar och bygger muskelvävnad som resulterar i starkare och mer strukturerad muskulatur. Det är därför Em-träning är så uppskattat hos många då det går att punktträna.

EMSlim ger samma resultat som 20 000 – 30 000 sit-ups eller squats på 30 minuter, utan muskelsmärta!
FÖRDELAR MED EMSLIM

Denna behandlingsmetod är perfekt för de som vill förbättra sin muskelmassa och reducera kroppsfett utan ansträngning. Patienten kan återgå till sina dagliga rutiner direkt efter behandlingen. En känsla av träningsvärk efter behandlingen kan förekomma, precis som efter ett intensivt träningspass. Du får snabba och tydliga resultat som är långvariga så länge du underhåller kroppen. Kombinera Emslim med vår LGP behandling, den kan du läsa mer om här.

EMslim och EMsculpt tillverkas av olika företag som delar samma teknologi som fungerar i stort på samma sätt.

Resultat med EMSLIM

  • Fettreducering
  • Muskeluppbyggnad
  • Muskelsammandragningar

EMTRÄNING

Em-träning maskinen arbetar mycket effektivt och man ser ofta resultat direkt efter första behandlingen. Du bränner inte bara fett utan bygger dessutom muskler som sedan ökar blodcirkulationen vid behandlat område. EMSlim producerar nästan 20 – 30 000 muskelsammandragningar under en 30 minuters behandling.

PRISER

Behandlingar

Cmslim 4 ggr

3400 kr

30 min

Cmslim 6 ggr

5 100 kr

30 min

Cmslim

Från 900 kr

Med CMSLIM kan du utan ansträngning minska fett och öka muskelmassa tack vare teknologin HI-EMT som levererar elektromagnetiska vågor som kontinuerligt expanderar och drar samman musklerna.

VANLIGASTE FRÅGORNA

Vad ska man ha för kläder på behandlingen?

Du ska helst ha lösa och inte åtsittande plagg, gärna bomull.
Om du föredrar träningskläder så ska de ej sitta tight eller vara spanxmaterial.

Var är skillnaden mellan Emssculpt och EmSlim?

EMslim och EMsculpt tillverkas av olika företag som delar samma teknologi som fungerar i stort på samma sätt. Resultat fettreducering, muskeluppbyggnad, muskelsammandragningar.

Kan man träna på gym samtidigt?

Ja det går bra att träna. Det är dock bra att låta det behandlade området att återhämta sig i några dagar innan du belastar det aktuella området, precis som med vanlig träning. 

Vilka bör inte göra behandlingen?

De som är gravida . Hjärtproblem, diabetes . De som har en aktiv infektion bör vänta tills de återhämtar sig från infektion och sår.

Hur många behandlingar krävs det?

Antal behandlingar varierar beroende på område. De flesta märker ökad muskelmassa och minskad fett efter 3-5 behandlingar. Vi rekommenderar dock våra kunder en kur på 10 behandlingar för bästa resultat. Slutligt resultat syns efter ca 6 månader.

Är Emllim permanent?

Resultaten av Emslim är tillfälliga. Människor som genomgår behandlingen måste underhålla med varierad kost och träning. CoolSculptings resultat är å andra sidan permanenta. Emslim ska inte användas som ett alternativ till CoolSculpting, eftersom de två ger helt olika resultat. Däremot en kombination av dess behandlingar är att rekommendera om man inte vill genomföra kirurgiska ingrepp.

FÖRE/EFTER BILDER EMSLIM CMSLIM

CMSLIM BEHANDLING

Tillgängligt hos oss
FRÅGA OSS

Skicka ett meddelande